Deuren & poorten

Deuren & poorten

De voordeur geeft een extra cachet aan de uitstraling van uw woning. De mogelijke combinaties zijn zo goed als onbeperkt: strak of eerder landelijk, beglaasde deur of paneeldeur, met bovenlicht of zijlicht,... En dat in alle kleuren, maten en vormen, zowel in aluminium, hout als PVC. Met ons deskundig, persoonlijk advies maakt u de juiste keuze voor uw voordeur en alle buitendeuren van het gebouw.

Uiteraard met aandacht voor de ideale combinatie met de poorten aan uw woning. Wij plaatsen sectionaalpoorten en kantelpoorten die perfect passen bij al uw buitenschrijnwerk.

Contacteer ons

Deuren in paneel of glas

Voor al onze deuren in zowel aluminium, PVC als hout kunt u kiezen voor een volledige paneeldeur of een deur met glas in verwerkt. Dat kan een volledig glazen deur zijn of een deur met meerdere glasdelen.
Voor de afwerking hebben wij een groot aanbod aan deurgrepen. Tot zelfs grepen ingewerkt in het paneel voor een strakke look!

Al onze deuren zijn veilig en inbraakwerend door stabiele scharnieren, metalen sluitstukken en verstevigingslatten in het deurprofiel. Zo kunt u met een gerust gevoel de deur achter u dicht trekken.

Met ons deskundig advies maakt u gegarandeerd de juiste keuze.

Poorten

Voor al uw buitenschrijnwerk voorzien wij uiteraard bijpassende poorten. Als afsluiting en bescherming van uw garage of een andere ruimte. Sectionaalpoorten bieden comfort, mét aandacht voor veiligheid en isolatie. De keuze van paneeltype bepaalt het uitzicht van uw poort. Er is een

uitgebreid aanbod aan kleuren en u kunt de poort afwerken met ramen, een brievenbus of zelfs een loopdeur. Voor automatisatie werken wij met hoogstaande technologie die betrouwbaarheid koppelt aan gebruiksgemak.

U kunt bij ons ook terecht voor kantelpoorten. Die kunt u bekleden met hout of aluminium in dezelfde lijn als uw voordeur.

Graag meer info?

Graag meer info?

Wenst u meer informatie of een offerte? Wil u persoonlijk advies voor uw woning? Aarzel niet om ons te contacteren of kom eens langs in onze uitgebreide toonzaal! We bekijken samen met u de plannen en helpen u kiezen uit het uitgebreide aanbod.

Contacteer ons