subsidie

Premies

Zowel voor isolatie als ventilatie zijn er heel wat premies beschikbaar. Zowel op federaal, Vlaams als gemeentelijk niveau.

Contacteer ons
 

Ramen van Hecke zorgt voor het advies

Bij de keuze uit de verschillende producten die wij aanbieden, zullen wij u altijd informeren over de voor- en nadelen naar isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Zowel in aankoopprijs, onderhoud als terugverdienen op langere termijn.

Bij Ramencentrum Van Hecke maken we er een punt van om u alle documenten voor premies te bezorgen. Zo bent u verlost van alle administratie en kunt u optimaal genieten van uw woning.

België
Particulieren en bedrijven kunnen via één online loket een premie aanvragen voor renovatie én energiebesparende investeringen. Mijn VerbouwPremie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest.
Meer info: www.mijnenergiepremie.be

Nederland
Alle types Profel-plus HR++ glas en triple glas komen in aanmerking voor een isolatie-subsidie en zijn geregistreerd op de fabrikantenlijst van de ISDE. Eigenaars van een woning in Nederland kunnen hun premie berekenen en aanvragen via het Portaal ISDE.
Meer info : www.mijnsubsidieportaal.nl

Contacteer ons

Overtuigd?

Al overtuigd? Al interesse in een offerte?
Vul dan ons contactformulier in en dan nemen wij zo vlug mogelijk contact met U op!

Contacteer ons