Outdoor living en lichtstraten

Outdoor living en lichtstraten

We leven de laatste jaren steeds meer buiten. Door veranderende weersomstandigheden, maar ook door meer aandacht te besteden aan de inrichting van de tuin. De intensieve teelt in de moestuin heeft plaats gemaakt voor een onderhoudsvriendelijke tuin. En een terras om ervan te genieten. Met onze zonneschermen en terrasoverkappingen geniet u langer van de buitenlucht. Met ingebouwde verlichting zelfs tot in de late uurtjes. Zo cree╠łert u buiten een extra leefruimte.

Contacteer ons

Zonneschermen

Een zonnescherm zorgt eerst en vooral voor beschutting tegen de zon en zorgt meteen ook voor afkoeling. En zelfs een lichte regenbui op een warme avond schrikt onze zonneschermen niet af.

Bij Ramencentrum Van Hecke heeft u de keuze uit cassetteschermen, halfcassetteschermen en open zonneschermen. De systemen die wij aanbieden hebben een bijzonder hoge spankracht die zelfs bestand zijn tegen hoge windbelastingen. Met de ingebouwde leds en een warmtestraler geniet u altijd van de gezelligste sfeer.

Met een handzender regelt u zelf de bediening van uw zonnescherm. Zelfs automatisch inschuiven bij wind en regen is mogelijk voor de veiligheid en de bescherming van uw zonnescherm.

Wij adviseren u graag over de verschillende opties.

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping biedt een oplossing als bevestiging aan de muur iets moeilijker is. De verticale pilaren bieden bijkomende steun aan het scherm. Zonder daarbij in te boeten aan elegantie. De lichtinval kunt u nog altijd zelf regelen. Het bijkomend voordeel is dat u hier ook verticale afscheiding kan plaatsen die extra bescherming biedt tegen de wind.

Een lamellendak kunnen wij zelfs volledig los van de woning plaatsen. Ideaal bij het zwembad of als uw terras iets verder van de woning ligt. Een lichte, maar stevige constructie die bescherming biedt en waarbij de lamellen eenvoudig regelbaar zijn. Zo krijgt u de perfecte combinatie van verlichting en verluchting.

Zin om uw leefruimte naar buiten door te trekken? Wij helpen u de juiste oplossing kiezen.

Graag meer info?

Graag meer info?

Wenst u meer informatie of een offerte? Wil u persoonlijk advies voor uw woning? Aarzel niet om ons te contacteren of kom eens langs in onze uitgebreide toonzaal! We bekijken samen met u de plannen en helpen u kiezen uit het uitgebreide aanbod.

Contacteer ons