Rolluiken en zonwering

Rolluiken en zonwering

Zonwering zorgt in huis voor aangename omstandigheden om te genieten. Zonwering heeft een gunstige invloed op de klimatisatie en energieverbruik om de woning af te koelen.
Te felle lichtinval verkleurt bovendien uw interieur en meubelen.
Rolluiken vullen dit aan met beschutting en een beveiligende functie.

Ramencentrum Van Hecke werkt voor rolluiken en zonwering met de hoogstaande, kwalitatieve producten van Wilms. Al jarenlang een betrouwbare partner met vernieuwende technieken.
Al onze systemen voor zonwering en rolluiken zijn leverbaar met automatische bediening.
Leest u maar even mee.

Contacteer ons

Zonwering

Bij Ramencentrum Van Hecke hebben we een uitgebreid aanbod aan screens om de warmte buiten te houden. Inbouwscreens zijn de ideale oplossing bij een nieuwbouw. Ze worden samen met de ramen gemonteerd. Kiest u daarbij voor het Rolvent systeem, dan garanderen wij een continue luchtdoorvoer, zelfs als de screens gesloten zijn. Een uniek en innovatief systeem van zonwering! Hebt u bij het bouwen van uw woning geen rekening gehouden met zonwering? Geen probleem, met onze voorzetscreens bezorgen we u alsnog bescherming en verkoeling.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor zonneschermen, de aangewezen oplossing voor verkoeling op het terras. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina outdoor living en lichtstraten.

Rolluiken

Wil u nog een stap verder gaan in verduisteren en isoleren? Dan zijn rolluiken de ideale oplossing. In slaapkamers dragen rolluiken bij tot een optimale nachtrust. Bijkomend zorgen ze voor een verhoogde veiligheid door ramen volledig af te schermen.

Onze opbouwrolluiken plaatsen we samen met de ramen en de deuren. Bij nieuwbouwwoningen en renovatie met volledige vervanging van ramen en deuren. Een extra optie hierbij is om te werken met het Rolvent systeem. Zo garanderen wij een constante luchtdoorstroom, zelfs als het rolluik gesloten is! En we hebben daarbij aandacht voor akoestische ventilatie.

Voorzetrolluiken zijn dé oplossing om rolluiken te plaatsen op een bestaande woning. Zonder kap-en breekwerken. U kiest daarbij zelf voor een ronde of afgeschuinde kast. Afhankelijk van uw voorkeur en de stijl van uw woning.

Inbouwrolluiken hebben het grote voordeel dat ze onzichtbaar zijn in geopende toestand. Ze zijn dus enkel zichtbaar als u ze naar beneden laat. Dit type rolluiken zorgt voor wat warmteverlies. Maar daar heeft Wilms een gepatenteerde oplossing voor: de ShutterX. Met dit revolutionair luchtdicht systeem slagen wij er in het warmteverlies tot een minimum te herleiden.

Automatische bediening

Alle systemen zijn beschikbaar met automatische bediening voor uw comfort!

Naast de traditionele lintbediening installeren wij ook geautomatiseerde rolluiken en screens. Wij beschikken over alle certificaten voor het uitvoeren van de vereiste werken om uw rolluiken of screens aan te sluiten. Ook deze zorg nemen we volledig op ons. De volgende configuraties kunnen perfect:

  • Elk rolluik of screen kan aangestuurd worden met een individuele schakelaar.
  • Met één afstandsbediening bedient u eenvoudig meerdere rolluiken of screens op hetzelfde moment
  • U kunt de aansturing van uw rolluiken en screens laten koppelen met uw domoticasysteem
Graag meer info?

Graag meer info?

Wenst u meer informatie of een offerte? Wil u persoonlijk advies voor uw woning? Aarzel niet om ons te contacteren of kom eens langs in onze uitgebreide toonzaal! We bekijken samen met u de plannen en helpen u kiezen uit het uitgebreide aanbod.

Contacteer ons