Ramen
Ramen

Ramen


Bij Ramencentrum Van Hecke kiest u voor ramen van de hoogste kwaliteit met afwerking in aluminium, PVC of hout. En dat in oneindig veel kleuren en stijlen. Voor beglazing zijn er verschillende mogelijkheden: isolerend, inbraakwerend, spiegelglas, gezandstraald glas,...
Wij hebben oog voor het totaalconcept van uw buitenschrijnwerk, zodat alles één geheel vormt. Met stijlvolle schuiframen, op maat gemaakte vliegenramen en schuifvliegendeuren, zonwering en rolluiken.

En dat alles met een stijlvolle binnenafwerking. Een grote troef van Ramencentrum Van Hecke!

Contacteer ons

Welke ramen bieden we aan

Aluminium ramen

Aluminium ramen staan bekend voor hun stabiliteit. Zo is aluminium zeer geschikt voor lange of buitenmaatse raampartijen. En toch blijven ze slank en licht. De impact op het uitzicht van uw woning is minimaal. De isolatiewaarde is bovendien zeer goed, waardoor aluminium ideaal is voor bijna-energieneutrale woningen (BEN). Tot slot vragen aluminium ramen weinig onderhoud.

Aluminium ramen krijgen vaak de stempel van zeer strak te zijn. Maar vergis u niet, wij hebben verschillende profielen in ons assortiment die passen bij elke stijl van woning.

PVC ramen

PVC ramen krijgen vaak een warmer gevoel toegedicht. Het is een materiaal dat vele stijlen aankan, zonder daarbij in te boeten op isolatie en comfort. Uniek is dat u daarbij kunt kiezen voor een houtverbindingslook. Uw PVC ramen krijgen zo de warme eigenschappen en structuur van hout, maar zijn onderhoudsvriendelijker. Handig meegenomen.

Ons aanbod bestaat uit verschillende profielen. U bepaalt het uitzicht van uw woning.

Houten ramen

Houten ramen geven een warme en natuurlijke uitstraling. Ze zorgen voor een kenmerkende charme voor uw woning. Wij werken met de hoogwaardige hardhoutsoorten meranti en afrormosia. Beide zijn stevige en goedgekeurde duurzame houtsoorten met uitstekende kwaliteiten.
Verschillende profielen zijn mogelijk. En hout heeft wél het voordeel dat u een nieuwe kleur kan aanbrengen voor een andere uitstraling van uw woning.

Kunt u moeilijk kiezen? Dan is de combinatie aluminium buitenzijde met PVC binnenzijde zeker iets voor u!

Sterk in binnenafwerking

Bij het vervangen van ramen is de binnenafwerking van groot belang. Wij bieden alle mogelijke vormen van binnenafwerking aan, inclusief het plaatsen van raamtabletten. Onze adviseurs adviseren u graag tijdens hun huisbezoek.

Wat zijn de mogelijkheden voor binnenafwerking?

  • Alles opnieuw bepleisteren
  • Een afkasting in PVC wint aan populariteit
  • Bij aluminium ramen zien we vaak een afkasting in MDF. Af te werken met een verfkleur naar keuze . Ook andere afkastingsmogelijkheden op maat behoren tot de opties
Graag meer info?

Graag meer info?

Wenst u meer informatie of een offerte? Wil u persoonlijk advies voor uw woning? Aarzel niet om ons te contacteren of kom eens langs in onze uitgebreide toonzaal! We bekijken samen met u de plannen en helpen u kiezen uit het uitgebreide aanbod.

Contacteer ons